Hjemmeside kursus

Vil du gerne tage et hjemmeside kursus, så du kan lære at lave din egen hjemmeside? Der kan være mange penge at spare og så er det bare fedt, selv at kunne tilpasse og vedligeholde sitet.

Der findes rigtig mange systemer på markedet og nogle er mere brugervenlige end andre. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvilket systemer du vælger at tage et hjemmeside kursus inden for. Vi er selv store tilhængere af WordPress, da det giver dig en lang række fordele.

Det er nemt, brugervenligt og giver dig en fantastisk platform fremadrettet. Specielt med baggrund i de mange forskellige plugins (funktionalitet) og designs du kan vælge imellem.

WordPress kursus i København

Der findes mange kurser på markedet, hvor de fleste afholdes i København. Ønsker du at deltage på et WordPress kursus i København, har vi fundet en række af de aktuelle udbydere frem til dig. De er forskellige på prisen og i deres indhold, hvilket gør at der bør være noget for enhver smag.

  • Medier & Co – WordPress & SEO kursus – du lærer også om søgemaskineoptimering (København)
  • Genau – Undervisning i WP og Drupal – afholdes over 2 eller 3 dage (København)
  • IBC Kurser – Generelt WordPress kursus – afholdes 18. september 2017 over 8 dage (Kolding)

Hvad der er det rigtige for dig og din situation, er meget forskellig. Det vil typisk afhænge af hvilket udgangspunkt du kommer med. Om du er webmaster, nystartet eller ledig, der ønsker at styrke CV’et.

Oplagt for både ledige, selvstændige og studerende

Der er ingen tvivl om at WordPress kurser er et oplagt valg for både ledige, studerende og selvstændige. Det vil udvide din horisont og du kommer til at lære ét af de mest populære og udbredte hjemmesidesystemer at kende.

Det vil ikke kun styrke dit CV og dine jobmuligheder. Det kan ligeledes bidrage til at du selv bliver i stand til at oprette en hjemmeside til din virksomhed eller hjælpe dig på vej som studerende. Hvem ved om du bliver bidt af at arbejde med IT og web.

Der kan være mange hensigter bag, at deltage i undervisningen, men det vil ofte være alle pengene værd. Specielt hvis du har en interesse på området.

Hvad med andre systemer?

Der er selvsagt mange andre systemer på markedet. Vi har allerede nævnt Drupal, mens Joomla! er et andet populært system. Har du en større interesse for webshops – som selvstændig eller studerende – kunne det ligeledes være aktuelt med kurser i Magento eller lignende.

Der er andre systemer på markedet, men medmindre du ønsker at fokusere på webshops, bør du helt sikkert vælge én af ovenstående løsninger.