Kurser for ledige

Er du træt af at være ledig? Du kan gøre mange ting for at komme i arbejde og én af dem er at styrke dine kompetencer. Det kan du passende gøre ved at deltage ved forskellige kurser.

Det kan styrke din eksisterende viden, eller give dig nye redskaber i værktøjskassen. I alle tilfælde vil du stå styrket i jobjagten og du kan tilmed tilføje, at du har deltaget ved ét eller flere kurser. Det vil så være op til din kommende arbejdsgiver at vurdere værdien heraf, men det bør altid gavne.

Hvor skal du så tage kursus inden for? Det afhænger meget af din branche og interesseområder. To af de felter som rører sig meget i øjeblikket er SEO, WordPress og IT generelt. Det er områder der er aktuelle i rigtig mange virksomheder og brancher, hvorfor du med fordel kan dygtiggøre dig inden for disse. Mere om det herunder.

SEO kursus for ledige

Søgemaskineoptimering, forkortet SEO, går ud på at du optimerer hjemmesider og webshops til at opnå bedre placeringer. Det er en disciplin du ikke kan uddanne dig til, men hvor meget sker via learning by doing princippet. Du kan kort sagt hverken tage en bachelor eller kandidat, udelukkende inden for SEO.

Det giver dig med andre ord en stor fordel, hvis du kender til begreberne og fagområdet, mens dine “konkurrenter” ikke har det på CV’et. Dertil kommer at alle hjemmesider og virksomheder, efterhånden har brug for en stærk online tilstedeværelse. Og her kan du ikke komme uden om søgemaskineoptimering.

Se mere om at tage et SEO kursus her.

Web og WordPress kursus for ledige

Med et Web og WordPress kursus for ledige, kan du blive klogere på hvordan man laver hjemmesider eller opsætter en WordPress side. WordPress er ét af de mest udbredte systemer, så det er bestemt sandsynligt det er noget du kommer til at arbejde med fremadrettet.

Hvis ikke på din næste arbejdsplads, så på én af dine fremtidige. Særligt hvis du arbejder med online IT og web generelt. Du har muligvis hørt om systemet, eller prøvet at arbejde lidt med det?

Ved at tage på et WordPress kursus som ledig, bliver du markant dygtigere til at optimere platformen. Du får viden om hvordan du installerer designs, hvilke plugins du bør bruge og hvad du generelt bør gøre. Du får kort sagt en grundlæggende viden, der kan være til stor nytte i din jobsøgning.

Styrk CV’et og kom nemmere i arbejde

Der er ingen tvivl om at kurser kan være med til at styrke CV’et og gøre, at du nemmere kommer i arbejde. Du kan komme til at skrive “Let øvet” inden for fagområder som SEO, WordPress, Facebook og hvad der ellers kan være aktuelt for dig. Det sender et stærkt signal.

Det er noget der allerede kan blive aktuelt at skrive i jobansøgningen, eller drøfte til jobsamtalen. Og ellers kan det hurtigt blive aktuelt efter du er ansat, hvor det blot vil styrke din position i jobbet. De fleste kurser tager ikke mere end 1-2 dage, hvilket giver dig en komprimeret viden, uden det behøver blive et uoverskueligt projekt.