Kurser for studerende

Er du under uddannelse, men ved du allerede hvad du ønsker at arbejde med? Mange studerende har en fornemmelse af hvor fremtiden ligger. I det tilfælde, kan det være en god idé at tage et kursus som studerende.

Der findes mange kurser for studerende, som kan være til stor nytte og give dig et godt fundament. Det kan være på områder du har intet eller begrænset kendskab til. Der findes kurser i mange sværhedsgrader, men flere af dem er målrettet begyndere.

De fleste videregående uddannelser er ret brede, hvor du ikke får samme mulighed for at specialisere dig inden for felter som WordPress, Søgemaskineoptimering eller Facebook annoncering. Nok kan emnerne blive vendt i uddannelsesforløbet, men ikke noget der gør dig til ekspert eller superbruger. Det kan Web, SEO og WordPress kurser for studerende bidrage til.

Web & WordPress kursus for studerende

Web & IT fylder dagsordenen på flere og flere arbejdspladser i Danmark. Vi lever i en digital tidsalder og hvis du skal være rustet til den, er du nødt til at have de rette kompetencer. Spørgsmålet er bare hvordan du bliver dygtig til systemer som Magento eller WordPress?

Den hårde vej er at starte selv, helt fra bunden, medmindre du læser multimediedesign eller til datamatiker. Den nemme vej er at deltage i et dags-kursus, hvor du lærer alle de basale elementer, plugins og områder, baseret på mange års praksis og erfaring. Det er hvad du får med dig på et kursus. Du lærer en masse, der ellers ville tage tid og frustrationer, selv at finde frem til.

Disse digitale dags-kurser, inden for fx. WordPress, koster normalt omkring 4.000 kroner. Nogle steder mere, andre steder mindre. Det kan lyde dyrt, men har du pengene, vil det bestemt være en god langsigtet investering.

SEO kursus for studerende

Søgemaskineoptimering er et felt inden for markedsføring, som mange unge før eller siden stifter bekendtskab med. Enten fordi du selv driver en hjemmeside, eller fordi du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor gode placeringer er central. For det er et begrænset antal virksomheder, hvor online synlighed ikke er nødvendigt.

“Problemet” med SEO er at der ikke findes en godkendt uddannelse på 1, 2 eller 3 år. Det er der mange gode grunde til, én af dem er at standarderne og algoritmerne kan ændre sig hurtigt. Det vil derfor være tæt på umuligt at lave uddannelsesmateriale og lærebøger, da det i princippet kan blive forældet på 1 sekund.

Det efterlader dig med to muligheder. Du kan læse om det online og lære det hele fra bunden, hvilket kræver en sej kamp og noget der vil tage en del tid. Eller du kan deltage på 1-2 forskellige kurser, der kan klæde dig på, og give dig al den grundlæggende viden.

Én ting er sikkert og det er at SEO kun bliver vigtigere og vigtigere i fremtiden. E-handels tallene giver en tydelig indikation af, at vi handler og agerer mere og mere online. Så der er ikke noget at være i tvivl om.

Se mere om kurser i WordPress og kurser i søgemaskineoptimering, via de øvrige sider på Kursus2012.dk.

En god platform, når du skal finde job

Der kan være mange formål bag, at du ønsker at tage et WordPress eller SEO kursus for studerende. Ét af de oplagte kan være, at du ønsker at styrke dine jobmuligheder og give dig selv en bedre platform.

De fleste unge studerende har et begrænset CV og få erfaringer, hvilket kan gøre det sværere at blive udvalgt. Med et dags-kursus kan du hurtigt få tilføjet kompetencer og styrker til din profil – uden det behøver at tage uger eller måneder. Alt efter hvilket job du søger – studiejob eller fuldtidsjob – kan det være en stor fordel.