Marketing kursus

Vil du gerne blive bedre til at udføre online marketing, så kan et kursus være vejen frem. Det giver dig en masse viden, indsigt og erfaring på kort tid, som du kan tage med dig videre. Det kan være til stor nytte for både selvstændige, marketingmedarbejdere eller ledige/jobsøgende, der søger efter arbejde på området.

Et marketing kursus kan tages inden for mange felter, men vi mener at SEO og Facebook vil være de to mest oplagte. To populære markedføringsformer, der kun bliver mere og mere populære – og aktuelle.

Aktuelle marketing kurser i København

Der afholdes mange marketing kurser i København, så det bør være muligt at finde en udbyder med rette setup og dato. Det er én god idé at sætte sit grundigt ind i forløbet og indholdet, så du får valgt det rette kursus. Nogle har fokus på særlige emner, nogle er for begyndere, andre for mere trænede.

Vi har fundet nogle gode muligheder frem til dig, der ønsker at lære mere online marketing, i form af et SEO eller Facebook kursus. Se mere her.

SEO kursus

Alle med en hjemmeside kan i princippet have glæde af søgemaskineoptimering og mange vælger at betale sig fra det, i dyre domme. Du har chancen for at prøve kræfter med disciplinen, der kræver en masse know-how og erfaring. Den kan du få serveret på et kursus, så du ikke behøver at bruge uger og måneder på at optjene den selv. Her er en række muligheder:

  • Medier & Co – Lær alt det fundamentale om søgemaskineoptimering (afholdes i København)
  • Peytz – Kombineret Google Analytics & SEO kursus (afholdes i København)

Bemærk at sidstnævnte ligeledes har fokus på Analytics, hvis du ønsker at blive god til at tracke og tolke besøgstal.

Facebook kursus

Facebook er en fantastisk platform, når du målrettet skal ramme din målgruppe. Deres annonceringssystem giver dig et væld af muligheder, men du kender næppe til alle sammen. Eller hvordan du optimerer dine kampagner. Det kan ligeledes være du gerne vil blive bedre til at skabe en mere aktive FB-side eller få flere likes. Du kan blive klogere på det meste, ved at tage på et Facebook kursus.

Her er en række af de populære udbydere på det området:

  • Bigum & Co – “Sælg på Facebook” – lær at tjene penge via Facebook (afholdes i København)
  • IIH Nordic – Facebook workshop (afholdes i København)