Valg af hjemmeside

Har du svært ved at vælge hjemmeside? Det er et vigtigt, men svært valg for mange, da der findes mange systemer på markedet. Nogle er bedre end andre og nogle passer bedst til den enkelte situation.

Vi er store fans af WordPress systemet og det er ikke tilfældigt, det er det mest anvendte CMS på markedet. Stor brugervenlighed, mange funktionalitets muligheder, billige designs og et veloptimeret system, er bare 4 gode grunde.

Hvorfor vælge WordPress?

Lad os kort se på hvorfor WordPress vil være det oplagte valg for mange. Det kan være som privatperson eller for SMV’er (små og mellemstore virksomheder), der ikke ønsker at bruge 30-50.000 kr. på en ny hjemmeside. Selv store firmaer anvender WordPress, medmindre de har et ønske om at få den udviklet fra bunden. Og det bliver hurtigt rigtig dyrt.

Nu til hvorfor du bør vælge WordPress, hvis du er i tvivl om hvilket hjemmesidesystem du skal vælge:

  • Brugervenligt – alle kan find ud af at redigere, tilføje og vedligeholde indhold mv.
  • Gratis plugins – der findes masser af funktionalitet, du kan installere i form af plugins.
  • Billige designs – der findes både gratis og billige designs, med priser på 100 – 200 kr. Det er ekstremt billigt!
  • Veloptimeret – WordPress er fra naturens side udstyret med en fornuftig hastighed og god flair for SEO. Du starter med en veloptimeret hjemmeside, hvilket giver mindre arbejde.
  • Over 75 mio kan ikke tage fejl – det er ikke tilfælde at denne hjemmeside er lavet med WordPress. Med over 75 millioner sites og en markedsandel over 50 % inden for CMS systemer, så taler det lidt for sig selv!

Husk at tænke på dine behov

Et af vores bedste råd til menige danskere er, at du skal tænke på dine behov. Skal hjemmesiden kunne noget helt specielt, bør du undersøge hvordan det bedst bliver til virkelighed.

En WordPress hjemmeside vil give dig de fleste muligheder, men søger du en webshop findes der bedre platforme. Skal der være en masse unik funktionalitet, kan andre systemer eller udvikling fra bunden, være den rette løsning. Da I derved kan skræddersy løsningen efter behov.

Når alt dette er sagt, vil vores påstand være at WordPress kan anvendes i over 90 % af tilfældene, når du skal have ny hjemmesiden (udover webshops). Ét godt valg på mange måder og ønsker du selv at komme i gang, kan det faktisk nemt ske via et WordPress kursus.